HTML

Az index.hu legundorítóbb megnyilvánulásai

Azt hiszem, nem árt egy blog, ahol gyűlik az index.hu mocska.

Friss topikok

  • CoolBrady: És ez a csúsztatás ideillik? index.hu/bulvar/hirek/2009/10/14/leganezta_a_romanokat_a_mizsei_rendo... (2009.10.14. 11:13) Az első...
  • há zé: @Gyulus: én meg a széljobb? Ez a hét vicce! :DDD (pedig épp Monty Pythont nézek :) ) Nem tűnik fel... (2009.10.14. 08:50) Máris egy offtopic...

Linkblog

Silly Lackó megint alkotott...

2009.11.12. 06:35 há zé

Az eredeti cikk.

Idézek belőle, tőle:

Az Allée-ban szerencsére semmi sem emlékeztet az egykori kommunista betonsilóra, ami az ijesztő retródivat idején külön becsülendő dolog.

Azért nem semmi teljesítmény ettől a sejtcsoportosulástól, hogy képes egy ilyen förmedvényben is kommunistázni. Arról nem beszélve, hogy pont azt az egykori áruházat kommunistázza, amivel anno a nyugatot próbálták becsempészni az országba. Persze miért is vagyok meglepődve? Talán azért, mert az iromány megnyitásakor nem néztem, ki írta. Sajnos.

Szólj hozzá!

Reklám?

2009.11.05. 04:51 há zé

Néhány napja rendszeresen jelennek meg mindenféle firkálmányok az indexen és indexhez közeli blogokon egy hímneműnek mondott élőlényről, valamint az őt khm... állítólag férjül kívánó kurvákról tisztességes nőkről. Mivel maga a téma, és a témául szolgáló agyatlan sejthalmaz nem tűnik túl izgalmasnak, egy tippem van arra, hogy mit keres ilyen gyakorisággal a címlapon: az őt futtató tévéadó bújtatott reklámjait láthatjuk.

Jobb ötlete van valakinek?

Szólj hozzá!

Újabb baromság az indexes firkászoktól.

2009.10.25. 08:43 há zé

Idézet a főoldalról:

 


Lezuhant egy ejtőernyős

Egyik ernyője sem nyílt ki, villanyvezetékre zuhant.
 

 
A linkre kattintva kiderül, hogy "nem nyílt ki a főernyője, a biztonsági ernyővel pedig nem tudott megfelelően manőverezni".

Szólj hozzá!

Ez nem gusztustalan, csak ostobaság

2009.10.15. 15:28 há zé

Valaki szakértett az index-nél, persze név nélkül.
A cikk: http://index.hu/tech/net/2009/10/15/egy_elgepeles_miatt_leesett_svedorszag_az_internetrol/

Idézem a cikket:

Az utólagos nyomozás kiderítette, hogy a frissítéskor az egyik parancssor végéről lemaradt egy pont, ami jelezte volna, hogy vége az utasításnak. Enélkül a sort egyben próbálta meg értelmezni a következő paranccsal a rendszer, ami ahhoz vezetett, hogy az egész DNS-adatbázist elrontotta a program.

 

Javítson ki valaki, ha én is hülyeséget beszélek, de szerintem inkább az történt, hogy a névszerver konfigurációs állományából, a ".se" mögül maradt le egy pont.
Legalábbis a cikkben hivatkozott blog bejegyzésben mintha ezt írták volna. :)
 

 

Szólj hozzá!

Máris egy offtopic...

2009.10.13. 18:12 há zé

Lehet, hogy át kell keresztelnem a blogot. Most épp a penzcentrum.hu címen elérhető szennylap hulladékán akadt meg a szemem:

http://www.penzcentrum.hu/cikk/1020284/1/kiszamoltuk_43_millio_loszert_vehetnenek_a_lottonyertes_zsaruk

Hogy lehet egy - a neve alapján - pénzügyi szaklapnak nézhető izé egyik anonim firkásza ekkora gyökér? Arra nem képes, hogy legalább a becsületesnek nem nevezhető nevét odaírja a förmedvénye fölé vagy alá, de másokat mocskolni... no ez már művészi szinten megy a baromarcúnak.

 

8 komment

Az első...

2009.10.09. 01:17 há zé

... ami tképp második, csak első alkalommal még nem tudtam rászánni magam, hogy belekezdjek. Nemrég volt szerencsém belebotlani az index.hu főoldalán, az ajánlott blogok közt egy bejegyzésbe, amely Toller Lászlón, Pécs korábbi polgármesterén élcelődött. Már akkor nyílt a bicska a zsebemben, de úgy látom, az alpári stílus igen közel áll ehhez a médiamocsokhoz.

Cikkajánló: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2009/10/08/hetipremier/
Arra az esetre, ha később átírnák: a fenti iromány "Ez a hét a 40 fölött is dögös MILF-eké" címmel jelent meg. Nem olvastam végig, mert megláttam Halász Judit nevét a sorok között. Akinek van pofája őt egyszerűen csak "MILF"-ként emlegetni, annak valószínűleg nem volt se gyerekszobája és gondolom, a saját anyját is csak így emlegeti.

Kíváncsian várom a következő, hasonló színvonalú húzásukat.

 

 

 

 

20 komment