HTML

Az index.hu legundorítóbb megnyilvánulásai

Azt hiszem, nem árt egy blog, ahol gyűlik az index.hu mocska.

Friss topikok

  • CoolBrady: És ez a csúsztatás ideillik? index.hu/bulvar/hirek/2009/10/14/leganezta_a_romanokat_a_mizsei_rendo... (2009.10.14. 11:13) Az első...
  • há zé: @Gyulus: én meg a széljobb? Ez a hét vicce! :DDD (pedig épp Monty Pythont nézek :) ) Nem tűnik fel... (2009.10.14. 08:50) Máris egy offtopic...

Linkblog

Ez nem gusztustalan, csak ostobaság

2009.10.15. 15:28 há zé

Valaki szakértett az index-nél, persze név nélkül.
A cikk: http://index.hu/tech/net/2009/10/15/egy_elgepeles_miatt_leesett_svedorszag_az_internetrol/

Idézem a cikket:

Az utólagos nyomozás kiderítette, hogy a frissítéskor az egyik parancssor végéről lemaradt egy pont, ami jelezte volna, hogy vége az utasításnak. Enélkül a sort egyben próbálta meg értelmezni a következő paranccsal a rendszer, ami ahhoz vezetett, hogy az egész DNS-adatbázist elrontotta a program.

 

Javítson ki valaki, ha én is hülyeséget beszélek, de szerintem inkább az történt, hogy a névszerver konfigurációs állományából, a ".se" mögül maradt le egy pont.
Legalábbis a cikkben hivatkozott blog bejegyzésben mintha ezt írták volna. :)
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gusztustalanindex.blog.hu/api/trackback/id/tr291452053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása